Bevindingen - Junk Meets Theatre

In een oogopslag

  • Emsdetten
  • Markt overige

Onder het motto "Trödel trifft Theater" vindt op 17 juni 2023 in het Kulturhof Deitmar opnieuw de grote "Fundstücke" vlooienmarkt plaats. Meer dan 200 vlooienmarktkramen zullen worden opgesteld in het park Kulturhof Deitmar in het stadscentrum, waardoor het wordt omgetoverd tot een eldorado voor recreatieve hobbyisten en hobbyhandelaren. Echte koopjesjagers komen meestal al in de vroege ochtenduren om de eerste koopjes mee te pikken.

Het bijzondere aan de "Fundstücke" zijn de culturele acts die bezoekers en kraamhouders telkens weer verrassen. Zo duiken er plotseling uit het niets walk-acts op die de bezoekers op uiterst vermakelijke wijze in hun baan trekken. Fantasierijke steltenlopers, gekke figuren of "wilde dieren" zorgen voor een gevarieerd programma tussen de rommelmarktkramen.

Vanaf 15.05.23 zijn tribunekaarten verkrijgbaar via localticketing.de of aan het kantoor van de Verkehrsverein (ma-vr van 10 tot 17 uur).

Het evenement vindt plaats in samenwerking met de Verkehrsverein Emsdetten e.V..

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Emsdetten
Kirchstraße
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2572 93070
E-mail:
Website: online.stroetmannsfabrik.de/public/events/561

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.