In 9 dagen

Antti Paalanen bij de Dobermannscheune (Altenberge)

In een oogopslag

Een accordeonavontuur
Meesterlijk accordeonspel, elektronische beats en keiharde zang: Dat is de unieke mix van de Finse muzikant Antti Paalanen. Hij is twee keer te horen op het Münsterland Festival: Hij komt naar Kasteel Nordkirchen met een programma dat het midden houdt tussen Finse folklore en klassieke muziek, en in de Dobermannscheune in Altenberge is hij in al zijn muzikale uitbundigheid te beleven.
De accordeon in de handen van Paalanen is een levende, ademende dansmachine. Zijn muziek is wilde, volksmuziek gecombineerd met talloze andere muziekstijlen. Aan de melodieuze klanken van de accordeon voegt de metalliefhebber technobeats en Siberische keelzang toe om een show als geen ander te creëren. Als eenmansband zorgt het karakterhoofd tegelijkertijd voor bas, melodie, zang en ritme.

Instrumentatie
Antti Paalanen accordeon, zang, stompbox

Genre
Traditioneel/Modern/Klassiek

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.Datums in één oogopslag

Op de kaart

Dobermannscheune Altenberge
Hohenhorst 87A
48341 Altenberge
Deutschland

Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/antti-paalanen

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.