In 33 dagen

Allerley Kurzweyl en Spilerey

In een oogopslag

Kinderen spelen zich een weg naar het leven! Spelen heeft altijd centraal gestaan in de activiteiten van kinderen. Terwijl in vroegere eeuwen massa's spelende kinderen de straten verlevendigden, is dit tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer. Het lijdt geen twijfel dat kinderen door te spelen veel verschillende vaardigheden verwerven die belangrijk zijn voor het leven. Zelfs vandaag de dag zijn er spelletjes die al eeuwen bestaan en nog steeds net zo worden gespeeld als vroeger.

Op deze dag kunnen ouders en grootouders samen met hun kinderen naar hartenlust oude, bijna vergeten spelletjes uitproberen. Steltenlopen en zweeprondjes zijn erg populair. Maar wie kent de middeleeuwse dobbelspellen uit de leren tas? Deze en vele andere historische spellen zorgen voor een spannende middag.

Als het weer het toelaat, vinden de historische kinderspelen plaats op de bakbananenweide naast het kasteel. Aanmelden is niet nodig.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Burg Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: burg-vischering.de/workshops-erlebnisse

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.