In 32 dagen

ALLE dagen op de MS Science

In een oogopslag

"ALLE DAG" op de MS Wissenschaft
In het kader van het Jaar van de Wetenschap 2023 - Ons Universum

maakt de MS Wissenschaft, een omgebouwd vrachtschip, als drijvend wetenschapscentrum opnieuw een tournee door Duitsland en houdt van 8 t/m 11 juli halt in Münster. Aan boord: het heelal. Een interactieve tentoonstelling van WiD nodigt uit tot uitproberen en meedoen. Op 10 juli en 11 juli kunt u ook wetenschappers van de universiteit van Münster aan dek vergezellen en spannende praktijkexperimenten en lezingen voor bezoekers van alle leeftijden meemaken. Vooral kinderen, jongeren en gezinnen worden uitgenodigd in het drijvende Science Centre. De toegang is gratis. De gratis WiD-tentoonstelling is van 8 juli tot 11 juli dagelijks geopend van 10 tot 19 uur in de buik van het schip. De WWU-evenementen vinden plaats in de volgende periode: 10 juli 2023 | 11.00 - 18.00 uur 11 juli 2023 | 10.00 - 18.30 uur. Het gedetailleerde programma vindt u hier:
Locatie: MS Wissenschaft | Stadthafen Münster, Höhe Kunsthalle
INvolving: Q.UNI, MExLab ExperiMINTe, GI@school, Instituut voor Kernfysica, Instituut voor Planetaire Wetenschappen, Centrum voor Islamitische Thelogie, Instituut voor Joodse Studies, Faculteit Protestantse Theologie en "Frag Sophie!".

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Hafen Münster
Hafenpromenade
48155 Münster
Deutschland

Tel.: 02 51/4 92-0
E-mail:
Website: www.uni-muenster.de/AFO/aktuelles/news/2023/ms_wissenschaft_2023.html

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.