In 79 dagen

31e Internationale Bluesfestival Schöppingen

In een oogopslag

Het Blues Festival biedt authentieke, handgemaakte bluesmuziek en de artiesten worden gewaardeerd en geliefd om hun toegewijde werk. Schöppingen heeft de blues in al zijn facetten stevig verankerd, en de traditie zet zich voort.

De organisatoren hebben ook dit jaar weer een opwindende line-up voor het evenement samengesteld. Traditiegetrouw wordt er een mix gepresenteerd van internationaal bekende artiesten en artiesten die in dit land nog niet zo bekend zijn. Het organisatieteam onder leiding van Richard Hölscher verheugt zich in het bijzonder op Robert Cray, een ster die met deze tournee - Groovin' For 50 Years!

zijn 50-jarig jubileum op het podium viert. Het Blues Festival Schöppingen geeft ruimte aan veel verschillende muziekstijlen die hun wortels in de blues hebben. Dit zal ook het geval zijn in de 31e editie van het festival. Deze muzikale diversiteit is het handelsmerk geworden van het Internationale Blues Festival. Het publiek kan zich daarom ook dit jaar weer verheugen op een gevarieerd programma in het Pinksterweekend.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Schöppingen
Kirchplatz 1
48624 Schöppingen
Deutschland

Tel.: +49 (0)2555 880
E-mail:
Website: www.kulturring-schoeppingen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.