Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Vakantiehuisjes

Vakantiehuisjes

Ben jij op zoek naar een mooi vakantiehuis in Duitsland? Neus dan eens rond op onze website vol leuke vakantiehuisjes in de Duitse grensregio’s Münsterland, Osnabrücker land en Grafschaft Bentheim. Geniet van de prachtige natuur van dit weidse parklandschap vol groene heuvels, meren en rivieren en kom ‘s avonds tot rust in een fijn vakantiehuisje, woning of appartement. Speciaal voor jou heeft Duitsland Campings de allerleukste vakantiehuizen al voor je uitgezocht!

Onze vakantiehuisjes:

Vakantiehuis Duitsland: de ideale uitvalsbasis voor alle weersomstandigheden!

Heb je ook weleens meegemaakt dat je op vakantie een leuke groepsactiviteit hebt gepland zoals een mooie fiets– of wandeltocht, maar dit in duigen valt door het slechte weer die dag? Met een verblijf in een van onze mooie vakantiehuizen heb je de mogelijkheid om er alsnog een onvergetelijk mooie dag van te maken met de kinderen, familie of vrienden. Want ongeacht het weer zijn er nog legio activiteiten waar je binnenshuis van kunt genieten. Wat dacht je van ouderwets spelletjes spelen met het hele gezin of gezellig borrelen met je beste vrienden? In een vakantiehuis in Duitsland ben je voorzien van alle luxe die je thuis ook gewend bent. Wacht dus niet langer en vind de woning die bij jou past!

Voel je thuis in je eigen vakantiehuisje

Geniet van ultieme vrijheid in een gezellig en vertrouwd vakantiehuisje en gebruik de woning als ideale uitvalsbasis voor diverse leuke excursies en activiteiten. Ontdek bijvoorbeeld de beeldschone natuur of duik een dagje de stad in. Na afloop van een bevredigende dag plof je ‘thuis’ op de bank van je eigen vakantiehuisje. Wil jij er een onvergetelijk verblijf van maken? Kies dan voor een van onze bijzondere accommodaties zoals een pipowagen of trekkershut. Ben jij een luxedier, maar houd je ook van de natuur? Ga dan op een luxe manier kamperen en kies voor de nieuwste trend op kampeergebied: glamping.