Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Groepsaccommodaties in Duitsland

Groepsaccommodaties in Duitsland

Binnenkort met een groep naar Duitsland, net over de grens? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een bijpassende groepsaccommodatie. Vlakbij de Duitse grens vind je verscheidene groepsaccommodaties, zoals vakantiehuisjes en mobile homes. Dat is de ideale uitvalsbasis voor een vriendenweekend, familieweekend of teamuitje.

Groepsaccommodaties in Duitsland net over de grens

Veel groepen zijn op zoek naar een accommodatie vlakbij de Duitse grens. Dan hoef je niet zo lang te rijden, maar ben je wel ‘echt even weg’. Laat je inspireren door de volgende groepsaccommodaties net over de grens:

  • Groepsaccommodatie Alfsee, voor 4 tot en met 9 personen
    Op Camping Alfsee is een minidorpje waar sfeervolle, houten huizen staan. Alle vakantiehuizen zijn vrijstaand, waardoor je niet bang hoeft te zijn om de buren te storen. Toch wel een fijn idee als je met een (luidruchtige) groep op vakantie bent!
  • Vakantiewoning Eurocamp, voor 2 tot en met 4 personen
    De vakantiewoning op Eurocamp bevindt zich aan de achterkant van een voormalige boerderij. Hier geniet je van veel rust en privacy. Je hebt zelfs een eigen gazon, waar je bijvoorbeeld met de groep kunt barbecuen.

Ga je met een grote groep van bijvoorbeeld 15, 20 of 30 personen naar Duitsland? Dan kun je meerdere aan elkaar grenzende groepsaccommodaties boeken. Zo heeft iedereen genoeg ruimte en comfort, maar staan jullie wel gezellig naast elkaar.

Ontdek Duitsland vanuit de groepsaccommodatie

’s Ochtends komt iedereen een voor een z’n bed uit. Tijd om gezellig samen te ontbijten en de dag door te spreken. Wat gaan jullie doen? Jullie kunnen bijvoorbeeld fietsen huren om de omgeving te verkennen. Als het mooi weer is, kunnen jullie neerstrijken bij een meer voor een dag vol waterpret. Maar wat jullie ook gaan doen: de groepsaccomodatie is een goede basis om de grensregio van Duitsland te ontdekken.

Leuke groepsactiviteiten vlakbij de Duitse grens

Mooi, de groepsaccommodatie is geregeld! Nu wordt het tijd om na te denken over leuke groepsactiviteiten in Duitsland. Wil je alvast wat ideeën opdoen? Onderstaande activiteiten zijn leuk om met vrienden, familie of teamgenoten te ondernemen.