Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus

Duitsland als vakantieland

Door: Chris

Duitsland is een geliefd vakantieland, en dat is niet zonder reden. Hier kun je alles doen wat je van een vakantiebestemming verwacht. Steden bezoeken, cultuur snuiven, wandelen, fietsen, zwemmen, rondreizen, kastelen bezoeken, borrelen, relaxen, varen… Maar dat is nog niet alles. In dit blog lees je waarom Duitsland wat ons betreft het nummer 1 vakantieland is.

Duitsland is dé vakantiebestemming dichtbij huis

Voor een geweldige vakantie hoef je niet ver te rijden of dure vliegtickets te kopen. Integendeel. Vlak over de grens kun je de mooiste avonturen beleven. Onderstaande grensregio’s zijn het onomstootbare bewijs:

  • Grafschaft Bentheim
  • Osnabrücker Land
  • Münsterland

De Duitse deelstaten zijn heel divers

Duitsland is een groot land, met in totaal 16 verschillende deelstaten. Iedere deelstaat heeft een eigen sfeer met unieke bezienswaardigheden. Oftewel, binnen Duitsland zijn er meerdere mini vakantiebestemmingen. Welke regio moet je kiezen voor jouw vakantie?

Onder Nederlanders is Noordrijn-Westfalen erg in trek. Bijna nergens anders in Duitsland vind je zoveel culturele bezienswaardigheden: musea, theaters, opera’s… Daarnaast is Noordrijn-Westfalen erg populair vanwege de vele wandel- en fietsroutes.

Vakantieland Duitsland heeft geweldige campings

Voor veel kampeerders is Duitsland het vakantieland nummer 1. Bijna nergens in Europa kun je zo heerlijk kamperen als in Duitsland. De campings zijn ruim, goed onderhouden en voorzien van uitstekende faciliteiten. En dan hebben we het nog niet eens over de prachtige omgeving. Ben je benieuwd naar de verschillende campings in Duitsland? In ons overzicht van campings kun je naar hartenlust vergelijken.

Duitsland is perfect voor een weekendje weg

Heb je zin om er even tussenuit te gaan? Ga een (lang) weekend naar Duitsland! In dit vakantieland vind je alles wat je nodig hebt om ‘echt even weg’ te zijn. Doe alvast wat inspiratie op voor jouw minivakantie naar Duitsland:

Recent nieuws

De vakantie breekt aan! Wat een fijn vooruitzicht. Lekker kamperen, steden bezoeken of iets anders leuks doen. Maar voordat het…
Kamperen, zal dat ooit uit de mode gaan? Wij denken van niet. Sterker nog, campings worden steeds populairder. Het enige…