Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus

Seizoensstart bij camping Alfsee

Door: Chris

Ook dit jaar is er veel te ontdekken bij Alfsee. Clown Ati begroet de kinderen in zijn nieuwe Kuddel-Muddel-Land (oud boothuis) en is al druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Vanaf dit jaar komt er een nieuwe ruimte voor de tieners.

 

Op 6 en 7 april 2019 vindt er weer een open dag plaats. Op deze twee dagen kunnen stacaravans worden bezocht in het overnachtingsgebied en de avonturenwereld met lagune, klimtoren, orakel… kan worden ontdekt. Verder is er een kleine markt op het plein voor het langhuis van het nieuwe “GermanenlandGermanenland” met smeedijzeren werk, ambachtskunst, muziek en nog veel meer. In het langhuis wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. De poorten zijn open van 11 – 18 uur.

Op 13 april 2019 viert camping Alfsee dit jaar vanaf 19 uur de “officiële” seizoenstart met het traditionele “Ancampen” – evenals in het langhuis  in het Germanenland. Een dj zorgt voor sfeer en goede muziek. Verdere muzikale en culinaire hoogtepunten zijn hier te vinden hier te vinden.

Recent nieuws

De vakantie breekt aan! Wat een fijn vooruitzicht. Lekker kamperen, steden bezoeken of iets anders leuks doen. Maar voordat het…
Kamperen, zal dat ooit uit de mode gaan? Wij denken van niet. Sterker nog, campings worden steeds populairder. Het enige…