Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu

BELANGRIJKE MEDEDELING

Wegens de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus (“Corona”) zijn onze campings van Duitsland-campings helaas tot nader bericht gesloten. Informeer a.u.b. zelf bij de desbetreffende camping over de getroffen maatregelen i.v.m. met het virus. Hopelijk kunnen we u over een niet al te lange tijd weer van dienst zijn en weer verwelkomen op één van onze campings. Let alstublieft op elkaar en blijf gezond!

Namens alle deelnemende campings

Kamperen op een luxe camping

Door: Chris

Heb jij zin om te kamperen, maar wil je niet te veel inleveren op gemak en comfort? Misschien is een luxe camping de gulden middenweg voor jou. Op dergelijke campings gaan het kampeergevoel en verwennerij hand in hand. Trek de stoute schoenen aan en ga eens luxe kamperen, bijvoorbeeld in Duitsland.

Hoe is het om luxe te kamperen?

Luxe kamperen is het tegenovergestelde van een hutje op de hei. Je overnacht in een (vooropgezette) tent, comfortabele caravan of knus vakantiehuis. Maar de camping is zó mooi dat het zonde is om bij je accommodatie te blijven zitten. Word jij enthousiast van campings met een eigen restaurant, recreatiemeer, zwembadencomplex of speelparadijs? Op luxe campings zijn de faciliteiten piekfijn in orde.

Luxe campings in Duitsland

In Europa zijn er verscheidene luxe campings, maar in Duitsland ligt de standaard erg hoog. Een camping krijgt niet zomaar een luxe label, noch een luxe imago. Wil jij ervaren wat luxe kamperen nou écht inhoudt? Ervaar het op een van deze 5-sterrencampings in het Duitse grensgebied:

 • Luxe camping Heidewald
  Camping Heidewald is een schitterende 5-sterrencamping waar je een luxe vakantie tegemoet gaat. Er zijn 20 premium staanplaatsen te huur, maar ook op reguliere plaatsen is het heerlijk vertoeven. Kampeerders beoordelen hun verblijf gemiddeld met een 9.5!
 • Luxe vakantiepark Alfsee
  Met een heerlijk zandstrand, uitgestrekt meer, indoor speelparadijs en professionele entertainment behoort vakantiepark Alfsee tot een van de beste campings van Europa. Als je luxe wilt kamperen dichtbij huis, dan is Alfsee écht een aanrader.
 • Luxe camping Eichenhof
  Ben je op zoek naar een luxe kampeerervaring middenin de natuur? Dan moet camping Eichenhof absoluut op jouw bucketlist. Je kunt hier fietsen huren,
  privésanitair bijboeken en heerlijk eten en drinken in het restaurant met eigen Biergarten.

Kamperen in een luxe camping tent op camping Haddorfer Seen

Luxe kamperen wordt regelmatig aangeduid als glamping, een samentrekking van ‘glamorous’ en ‘camping’. Oftewel, kamperen in een luxe omgeving zoals een vooropgezette tent. Wil jij graag een luxe kampeerervaring? Dat kan in deze comfortabele safaritent, op camping Haddorfer Seen.

Recent nieuws

De vakantie breekt aan! Wat een fijn vooruitzicht. Lekker kamperen, steden bezoeken of iets anders leuks doen. Maar voordat het…
Kamperen, zal dat ooit uit de mode gaan? Wij denken van niet. Sterker nog, campings worden steeds populairder. Het enige…