Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu

Slapen in een trekkershut

Door: Chris, 29 oktober 2018

Geen geklungel met tentstokken of vuurtje stoken, wél het gezellige gevoel van een camping. Dat is het voordeel van een trekkershut in een notendop! Na een dag fietsen of wandelen in het prachtige Duitsland plof je neer in de trekkershut. Lees nu waarom je een overnachting in deze accommodatie echt eens moet proberen.

Een trekkershut is functioneel én gezellig

Een trekkershut is uitgerust met een aantal belangrijke voorzieningen, als: stopcontacten, verlichting en een zitgelegenheid met tafel. Hier kun je samen spelletjes spelen, dineren of genieten van een glaasje wijn. Met behulp van gratis wifi kun je eenvoudig mooie wandel- en fietsroutes downloaden, zodat je de volgende dag precies weet waar je allemaal heen kunt gaan. Om vervolgens na een intensieve dag weer ‘thuis’ te komen in de trekkershut. Wat je zelf mee moet nemen zijn een luchtbed en slaapzak, maar dit draagt ook weer bij aan het echte kampeergevoel. Net als andere kampeerders, kun je gebruikmaken van de facilitaire voorzieningen op de camping.

Trekkershutten in Noord-Duitsland net over de grens

Om te overnachten in een trekkershut hoef je helemaal niet ver te reizen. Een ideale vakantiebestemming in Duitsland waar je kunt slapen in een trekkershut is namelijk Noordrijn-Westfalen. Het is een heel populair gebied onder wandelaars en fietsers. Het ligt vlakbij de Nederlandse grens, terwijl je toch écht even ‘weg’ bent. De overnachting in een trekkershut draagt absoluut bij aan het vakantiegevoel. Bij Duitsland Campings kun je kiezen uit zes trekkershutten, die accommodatie bieden aan maximaal 4 personen.

Genieten in een trekkershut op natuurcamping aan het water

Altijd al willen overnachten aan het water? Dan voel je je zeker op je plek in de trekkershutten op Haddorfer Seen, een grote natuurcamping die grenst aan een recreatieplas met zandstrand. Hier kun je heerlijk zwemmen, badmintonnen of een dutje doen in de schaduw van de bomen. Liever meteen op pad? Dat kan natuurlijk ook. De trekkershut is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. De camping ligt vlakbij het stadje Rheine, dat wordt omringd door schilderachtige heidelandschappen.

Recent nieuws

De vakantie breekt aan! Wat een fijn vooruitzicht. Lekker kamperen, steden bezoeken of iets anders leuks doen. Maar voordat het…
Kamperen, zal dat ooit uit de mode gaan? Wij denken van niet. Sterker nog, campings worden steeds populairder. Het enige…