Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu

BELANGRIJKE MEDEDELING

Wegens de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus (“Corona”) zijn onze campings van Duitsland-campings helaas tot nader bericht gesloten. Informeer a.u.b. zelf bij de desbetreffende camping over de getroffen maatregelen i.v.m. met het virus. Hopelijk kunnen we u over een niet al te lange tijd weer van dienst zijn en weer verwelkomen op één van onze campings. Let alstublieft op elkaar en blijf gezond!

Namens alle deelnemende campings

Tip voor een weekendje weg: Hertha-See

Door: Chris

Femke van VETTT.nl heeft begin juli een heerlijk weekendje met haar gezin doorgebracht bij camping Hertha-See in Hörstel en daarbij ook een aantal mooie spots in de omgeving bezocht. Wat ze daarbij allemaal hebben beleefd willen we graag met jou delen op onze blog grensbelevenis.nl. Yvette heeft ook een mooi vlogje gemaakt dat we natuurlijk niet willen verhelen:

 

Femke heeft met haar gezin hier geslapen

Recent nieuws

De vakantie breekt aan! Wat een fijn vooruitzicht. Lekker kamperen, steden bezoeken of iets anders leuks doen. Maar voordat het…
Kamperen, zal dat ooit uit de mode gaan? Wij denken van niet. Sterker nog, campings worden steeds populairder. Het enige…